Výživa plotének i úžasný relax - Breussova masáž | Relax point | Masáže Praha

Výživa plotének i úžasný relax - Breussova masáž

Trápí vás bolesti zad a svalů, zatuhlé svalstvo, bolestivé potíže jako jsou ischias neboli „houser“, degenerace plotének, přetížení, špatná statika, podrážděnost či nespavost?

Možná by pomohla Breussova masáž!

Tato jemná energetická masáž má nevídané regenerační účinky na páteř. Vyživuje ploténky, zlepšuje prokrvení, výživu i okysličení jednotlivých obratlů. Na rozdíl od ostatních masáží se tady většinu času velice jemně masíruje přímo oblast páteře.

Jen málokterá z masážních metod je tak jemná a tak účinná!

Je ideální při bolestivých potížích a jako podpůrná metoda při různých onemocnění páteře

Breussova masáž byla vyvinuta rakouským vědcem a přírodním léčitelem Rudolfem Breussem, který se kromě jiného proslavil zejména tzv. Breussovou dietou a vyvinul tuto speciální masáž. 

Dle Rudolfa Breusse neexistují žádné opotřebované ploténky, ale jenom „zdegenerované“, které lze touto masáží opět zregenerovat.

 

Breussova masáž

Jedná se o diagnostikou techniku a zároveň speciální masáž akupresurních bodů páteře, která uvolňuje tlak na ploténky, snižuje napětí svalů i šlach a celkově pomáhá odstranit bolesti zad. Breussova masáž využívá velice kvalitního třezalkového oleje, který ploténky,  jednotlivé obratle a klouby dokonale vyživuje. 

Samotná masáž se provádí vleže na lůžku,  většinu času přímo oblast páteře, s aplikací kvalitního třezalkového oleje. V závěru se provádí tzv. magnetizace, použitím papíru pod ručník a přikládáním rukou, co umožní proniknout oleji hlouběji do pokožky a páteř lépe vyživit. Vzniká přitom velice příjemné teplo. Následuje závěrečná harmonizace. Samotná masáž trvá cca 30 minut a přináší pocit dokonalé relaxace a úlevy.

 

Většinou se provádí v kombinaci resp. po provedení Dornovy metody jako podpůrná technika k vyživení kloubů a lepšímu přenosu informací do mozku po provedené nápravě.

Když jetotiž páteř neustále obepnuta křečovitými nebo ochablými svaly, stěží lze dosáhnout stability páteře. Kromě správného držení těla, zdravé stravy, pitního režimu a cvičení, jsou masážní techniky ideální součástí prevence a léčby.

Páteř i celé tělo je po této masáži zrelaxované, obratle jsou ve správné poloze, vyživené a zregenerované. Dostaví se hluboká úleva a navrací se ztracená energie.

Ačkoliv se jedná o velice jemnou šetrnou techniku, je nutné dodržovat kontraindikace masáží obecně, ale také být obzvlášť opatrný u osteoporózy a alergii na třezalku, či epilepsii a astmatu.

Tato jemná masáž paradoxně pomůže častokrát i tam, kde selžou i ty nejsilnější techniky klasické medicíny.



Relax-point - masáže Praha

telefon: 774 243 493

Email: info@relax-point.cz

 

Když náhodou nezvedáme telefon, věnujeme se zákazníkům. Stejně tak se budeme nerušeně věnovat i Vám. Ozveme se Vám zpátky.

Naše kompletní nabídka v Praze.

SLEDUJTE NÁS

chci se objednat
Tato stránka používá na poskytování služeb a analýzu návštěvnosti soubory cookies. Informace o používání našich stránek jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním souborů cookies.
Rozumím